AIzaSyCAfdLblLb63KymkEIXvEtoB5D88_akLG0
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Houtrotsanering

Onderhoud van uw huis is essentieel. Neem als voorbeeld het buitenschilderwerk. Als u dit niet regelmatig controleert en laat bijwerken of overschilderen, kan het houtwerk gaan rotten. Is het houtwerk eenmaal rot, dan komt u voor grotere uitgaven te staan omdat er dan delen van kozijnen, of misschien wel hele kozijnen vervangen moeten worden.

Houtrot repareren

Gelukkig is het mogelijk om dit te laten herstellen of repareren. Het behandelen van rot kunt u met vertrouwen over laten aan Timmer- en onderhoudsbedrijf Mulders. Soms is het niet meer mogelijk om de houtrot te repareren, dus kiest men in plaats van reparatie voor het verwijderen van het materiaal. Laat de reparatie of het verwijderen van de rot in bijvoorbeeld uw houten kozijnen over aan de vakman.

Repareren of vervangen

Het hangt van de situatie af of het nog mogelijk is om te repareren of dat het nodig is om alles te verwijderen en vervangen. Als u er op tijd bij bent en een vakman inschakelt voor het repareren van de houtrot, dan is reparatie vaak wel mogelijk. Maar wanneer het al jaren een probleem is, kan het zijn dat u alles moet laten verwijderen. Het behandelen van de rot is dan niet meer voldoende. Bij bijvoorbeeld een kozijn die bijna uit elkaar valt is het verstandiger om deze te laten vervangen dan te laten repareren of herstellen.

Kies voor het herstellen of behandelen van uw kozijnen en het beste resultaat door contact met ons op te nemen.

Uiteraard bent u ook bij ons aan het juiste adres om ramen,deuren en/of kozijnen te laten vervangen.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?